AOC

AOC display najavil novo gaming znamko: AGON

AOC najavlja svojo gaming znamko z imenom AGON. Vsi prihodnji gaming produkti bodo predstavljali ime AGON. Tudi nekateri produkti, ki so že na trgu bodo v prihodnje pod novim gamerskim imenom. Ime AGON izhaja iz stare Grčije in sicer pomeni tekmovanje ali boj in s tem sporoča na gaming tekmovalnost v športnem duhu. 


AGON vizija (razčlenjeno ime): 
-    AOC razvoj na področju gaming monitorjev
-    Gaming oprema, ki bo vsebovala zadnjo tehnologijo
-    Odlična zmogljivost produktov 
-    Nov standard gaminga za uporabnike 


AOC se je vedno osredotočal na razvoj produktov in je vedno odigral veliko vlogo pri eŠportni industriji ter organizaciji in sofinanciranju gamerskih turnirjev ter dogodkov. Pohvalijo se lahko s sponzoriranjem vzhodno Evropske ekipe NatusVincere (Na`Vi). Le ti so zmagali več različnih turnirjev predvsem sta omembe vredna tekmovanja Dota 2 ter Counter-Strike: Global Offensive. 


AGON Dizajn vizija:


Kar se zadeva produktov bo AGON displays dal totalno drug pogled s poudarkom na zmogljivost ter dizajnersko obliko. Glavna naloga je, da bi tako začetne gamerje, kot tudi profesionalne gamerje približal njihovim zmagovalnim ciljem. 


Nekateri od AGON zaslonov bodo v QHD ali 4K ločljivosti bo opremljen z najnovejšimi gamerskimi funkcijami. Nekaj te funkcij je Adaptive-Sync oziroma G-Sync za gladko vizualno izkušnjo z 144MHz osveževanjem. 


AGON bo v prodajo poslal AG271QX, AG271QG, AG322FCX, G2460PFG in 2460VQ6 profesionalne gaming monitorje. Na začetku bodo AGON produkti na voljo na Azijskem trgu, kmalu pa tudi na drugih celinah. 

<< nazaj