AIPTEK

Novo pri Acordu: avto in športne kamere AIPTEK!

Naš prodajni program smo razširili s športnimi, nadzornimi in avto kamerami Aiptek! Za uvod vam ponujamo 3 različne modele avto kamer, ki za vas spremljajo in snemajo dogajanje okoli vašega vozila in vas ščitijo pred lažnimi navedbami na sodišču, brezžično kamero za spremljanje dogajanja v vašem domu in resnično priročno majhno in trpežno športno kamero, s katero lahko posnamete vse vaše aktivnosti na prostem.
 

 

AIPTEK avtokamere snemajo v krožnem načinu: ko se kartica zapolni, samodejno začne s prepisovanjem najstarejšega posnetke brez izgub med posameznimi posnetki. G senzor zaznava nesrečo in vklopi kamero ter shrani posnetek na notranji spomin. Omogočajo tudi hiter vklop snemanja z enim dotikom, nekateri modeli podpirajo tudi glasovno aktivacijo. Vse kamere imajo priložen nastavek za montažo na okno.

 
 
 
 

AIPTEK Camcorder X5 je avto kamera s široko 120° lečo za snemanje v polni HD resoluciji. Omogoča kvalitetno snemanje tudi ponoči, WDR izboljša kvaliteto tudi v nizki osvetlitvi. GPS sprejemnik spremlja in shranjuje hitrost in položaj in ju prikazuje na Google Maps.

Preberi več...

AIPTEK Camcorder X3 je avto kamera s široko 120° lečo in 5Mp senzorjem za snemanje v 1920x1080p resoluciji v AVC H.264 formatu. 


Preberi več...

AIPTEK Camcorder X-mini je majhna avtokamera z vgrajeno baterijo, 5MP senzorjem in 128° lečo. Snema v 1920x1080p resoluciji v AVC H.264 formatu.

Preberi več...

Aiptek SportyCam Z3 je Full HD zunanja kamera z ultra širokokotno lečo. Majhna, lahka in polno opremljena z najboljšo strojno opremo je Z3 ultimativno orodje za vse aktivnosti na prostem, kot so potapljanje, surfanje, plezanje, kolesarstvo... Opremljena je s širokim naborom pritrditvenih plošč in nastavkov, tako da jo lahko namestite v vseh pogojih. Full HD širokokotna leča snema v brezkomproisni kvaliteti. S priročnim daljinskim upravljalnikom jo upravljate z lahkoto ali ponovno uživate v svojih doživetjih s povezavo SportyCam Z3 na HDTV. Ni važno kakšna aktivnost, ni važno kako globoko ali visoko, SportyCam Z3 bo z vami.

Preberi več...

Aiptek Mobile Eyes HD je prenosna brezžična kamera za nadzor doma, otroško kamero ali prenos v živo. Kompatibilna je s pametnimi telefoni Apple in Android ali Windows PC. Nadzorujte domače ljubljenčke, slikajte, snemajte videe, pribižujte in oddaljujte. Video shranite v HD kvaliteti na micro SDHC kartico. Video prenašajte v živo preko ustream.tv. Dostopajte do kamere preko pametnega telefona ali tablice, potrebujete samo stabilno internetno povezavo. Mobile Eyes HD ima veliko dodatkov in se lahko pritrdi v praktično vseh situacijah z veliko priloženimi nastavki za montažo.

Preberi več...

 

<< nazaj